Cézár Sali (saját kreáció)
Az egyik kedvenc salátám. Minden benne van amit szeretek! :)
Találtam pár érdekes információt a Cézás Saláta eredetéről. Érdekes dolgokat ir le. Természetesen, mint minden ételt, saját szájizünkre próbáljuk formálni és késziteni. Sokszor érdekes kreációk alakulnak ki a kisérletezésekből. Szerencsére most sikerült eltalálnom a tökéletes izkombinációt és adagot! :)

Hozzávalók 2 személyre:
1/3 lollo rosso saláta
1/3 jégsaláta
1 közepes paradicsom
1/3 kigyóuborka
20 dkg sült / grillezett csirkemell
3 csipet reszelt sajt
1 csipet friss kapor
3 evőkanál majonéz (Light vagy Fat Free)
3 evőkanál tejföl (Light)
só, bors, foghagyma granulátum
1 szelet teljes kiőrlésű piritós
olivaolaj
Találtam pár érdekes információt a Cézás Saláta eredetéről. Érdekes dolgokat ir le. Természetesen, mint minden ételt, saját szájizünkre próbáljuk formálni és késziteni. Sokszor érdekes kreációk alakulnak ki a kisérletezésekből. Szerencsére most sikerült eltalálnom a tökéletes izkombinációt és adagot! :)

Hozzávalók 2 személyre:
1/3 lollo rosso saláta
1/3 jégsaláta
1 közepes paradicsom
1/3 kigyóuborka
20 dkg sült / grillezett csirkemell

1 csipet friss kapor
3 evőkanál majonéz (Light vagy Fat Free)
3 evőkanál tejföl (Light)
só, bors, foghagyma granulátum
1 szelet teljes kiőrlésű piritós
olivaolaj
Az elkészitése nagyon egyszerű!
A zöldségeket és a húst, kissebb
kockákra vagy csikokra vágunk
és egy nagy tálba szórjuk.
1 evőkanál oliva olajat és a fűszereket.
Alaposan összeforgatjuk.
Tányérra tesszük, meghintjük a
Tányérra tesszük, meghintjük a
reszelt sajttal és a piritott
kenyérkockákkal, és pár csepp
oliva olajjal tálalom!
Egészséges és isteni finom!
Kitűnő ebéd és vacsora gyanánt is!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése