Az eredeti receptúra szerint sertéshúsból készül és gépsonkával. Most viszont csirkemellből készitettem, mivel ez volt itthon és sonka helyett bacon-nel. Nem bántam meg, mert nagyon finom lett. Köretként hasábburgonyát sütöttem páromnak, de én petrezselymes krumplit szoktam vagy salátát.
Hozzávalók 2 főre:
2 nagy szelet csirkemell vagy 2 kisebb
300 gr gomba ( konzervből készült most)
3 szelet bacon
sajt izlés szerint
1 teáskanál kókuszolaj
 |
A húst a kókuszolajon natúr megpiritom és a gombát egy kicsit megpiritom. |
 |
Egy serpenyőbe teszem a húsokat és sózom, borsozom. |
 |
A bacon-t szintén megpiritom. |
 |
A gombát ráhalmozom a húsra. |
 |
Beboritom a bacon-el. |
 |
Végül a sajttal. |
 |
250°C-ra (500°F) előmelegitett sütőben piritom. |
 |
Hasábburgonyával és zöldségekkel tálalom! |
Jó étvágyat!! :)
Megjegyzések
Megjegyzés küldése