Kebab, grillezett zöldséggel, tzatziki-vel
Hozzávalók:
30 dkg karajGrillzöldség alapanyagok
1 kigyóuborka
1 doboz natúrjoghurt (400 gr)
3 evőkanál tejföl
1 nagy csipet kapor
1 teáskanál fokhagymapor
bors izlés szerint
Kebab:
Karajt ( lehet màsfèle hùsbòl is a lènyeg, hogy ha egy kicsit zsìrosabb akkor az ize is sokkal finomabb lesz, a fèrjem szinte csak csirkemellet eszik, ùgyhogy este ùgy fogom elkèszìteni) összekockàztam, ès befűszereztem: sò, hagyma ès fokhagymapor, paprika, oregànò, bors, rozmaring ès egy nagyon pici cukor...ebben a pàcban àllt egy èjszaka, mindenből ìzlès szerint.Saslik pálcát vìzben àztattam, feltűzködtem a hùsokat ( szàrazabb hùsnàl, mint például csirkemell mehet a pálcára bacon is ) forrò serpenyőben ropogòsra sütöm.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése