Édes - Savanyú Csirkemell Párolt Rizzsel - Glutén mentes!!
Hozzávalók:
Szószhoz:
60 gramm Kukorica Keményitő60 gramm Barna Cukor
3 evőkanál Ketchup
Fél evőkanál Ecet (5%-os)
1 csipet só
500 ml viz
Piros ételfesték
25 gramm Sárgarépa
25 gramm Hagyma
25 gramm Zöld Kaliforniai Paprika
20 gramm Ananász
A csikemellhez:
25 dkg Csirkemell kockázva80 gramm Kukorica Keményitő
80 gramm Fehér izsliszt
Só és fekete bors izlés szerint
Párolt rizs a tálaláshoz.
![]() |
| A csirkemellet sózom és borsozom izlés szerint. |
![]() |
| Hozzáadom a kukorica keményitőt és a rizslisztet. |
![]() |
| Alaposan összeforgatom. |
![]() |
| Kókuszolajon hirtelen megpiritjuk. |
![]() |
| A sárgarépát egy kevés vizben felteszem és előfőzőm körülbelül 15 percig. |
![]() |
| Hozzáöntöm a paprikát... |
![]() |
| ... a hagymát... |
![]() |
| ...és az ananászt. Körülbelül addig párolom őket amig a szószt elkészitem. |
![]() |
| A szószhoz összekeverem a barnacukrot a keményitővel. |
![]() |
| Felöntöm a vizzel. |
![]() |
| Beleöntöm az ecetet... |
![]() |
| ...és a ketchupot. |
![]() |
| Hozzáadok ételfestéket, hogy szép szine legyen. |
![]() |
| Ezt a szószt öntöm hozzá a még roppanós zöldségekhez és összeforralom (körülbelül 5-10 perc). |
![]() |
| A megpiritott húst a serpenyőben hagyom. |
![]() |
| Hozzáadom az édes-sabanyú öntetet és összemelegitem. |
![]() |
| Párolt rizzsel tálalom. |





















Megjegyzések
Megjegyzés küldése