Sajttal és baconnal rakott csirkemell - Gergő kedvence

Ez egy olyan finomság, amit a kedves férjem minden nap meg tudna enni :D otthon ők csak úgy hivták, hogy "egy hétig evős husi". Nagyon egyszerű, nagy tudást nem igényel és nagyon finom!
Különböző köretekkel lehet tálalni mindennel finom, ma kukoricás rizzsel és grillezett zöldségekkel készült. Lássuk a receptet! :)



Hozzávalók 4 személyre:

2 nagy csirkemell filé szeletelve
1 csomag bacon
reszelt sajt izlés szerint (én körülbelül 30-40dkg-ot használtam)
3 evőkanál liszt
só és bors



A szeletelt csirkemellet sózom és borsozom.
A bacon szeleteket egy kerámia tálba sorakoztatom.
A húst lisztbe forgatom és a tálba teszem.
Minden réteg hús közé sajtot teszek.
Amikor az alapanyagaink elfogytak beboritom a tetejét baconnal.
Alufóliával lefedve hideg sütőbe teszem és körülbelül 1,5 - 2 órát sütöm. (375°F / 190°C)
A fóliát levéve magas hőmérsékleten megpiritom a tetejét.
Szeletelve tálalom, itt a kukoricás rizzsel...
itt pedig a grillezett zöldséggel.

Jó étvágyat!! :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések